Jahorina Ski Opening

By ReDvJah
1 Novembra, 2022
Prvi dan “Jahorina Ski Opening” – a rezervisan je za zabavu u Olimpijskom baru na 1.879 metara nadmorske visine, kada ćemo se sjajno zabaviti uz Zli Pevač!Muzičko-scenski nastup ovog izvođača, čije nam neobično umjetničko ime nagovještava nesvakidašnju zabavu u vašem omiljenom restoran-baru 1. decembra, predstavljaće koncert koji će nas sve fantastično pripremiti za nevjerovatnu zabavu koja nas očekuje naredna tri dana “Jahorina Ski Opening” – a – stoga ne propustite da nam se pridružite već prvog dana otvaranja nove zimske sezone, na vrhu Jahorine!
Drugog dana “Jahorina Ski Opening” – a ljubitelji rok muzike sjajno će se zabaviti na nastupu “Prljavo Kazalište” ekipe koja na Jahorinu dolazi sa ciljem da svim prisutnima priredi vrhunski provod! 
Treći dan “Jahorina Ski Opening” – a obilježiće nastup neprikosnovene Marije Šerifović, koji je u koncertnom šatoru na kaskadnom parkingu, na Jahorini, zakazan za 3. decembar! Očekuje nas veče magične muzike i još magičnijeg izvođenja iste od strane jednog od najvećih muzičara Regiona i Evrope, ludog provoda i pregršt smijeha, kao i divnih uspomena, koju ne smijete propustiti!
“Jahorina Ski Opening”, u velikom stilu, 4.12, zatvoriće fenomenalni Željko Joksimović, koji će svim prisutnima, četvrtog dana zvaničnog otvorenja zimske sezone 22/23 na Jahorini, prirediti nezaboravnu zabavu!Lokacija na kojoj će ovaj eminentni muzičar atmosferu dovesti do usijanja biće koncertni šator na kaskadnom parkingu u neposrednoj blizini staze Poljice, u kojem smijeh, zabava i vrhunska muzika, 4.12, zasigurno neće izostati – vidimo se!
Close
Close