Jahorina veb kamere

By ReDvJah
30 Novembra, 2023

Web kamere na Jahorini

Dobrodošli na Jahorinu! Na ovoj stranici možete pogledati kamere i doći do dragocjenih informacija o trenutnim vremenskim uslovima na planini, stanju na ski stazama i visini snijega, te na najbolji mogući način isplanirati svoju avanturu. Bez obzira jeste li strastveni skijaš ili posjetitelj koji jednostavno želi uživati u ljepoti planinskog krajolika,  web kamere će vam pružiti uvid u život na stazama.

Jahorina uživo! Pogledajte trenutno stanje na stazama. Ski informacije o radu wertikalnog transporta možete pogledati ovdje.

U prilogu pogledajte Jahorina TV You Tube live streaming koji realizuje Vivo studio u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina:


Prekrasan pogled na stazu Poljice pruža se sa hotela Termag, i web kamere VIP Jahorina. Kamera panorama 360°. Ostale web kamere možete pogledati na njihovoj web stranici.
Web cam Ogorjelica šestosjed

Web cam Poljice sa hotela Rajska dolina

Web cam Poljice Šator 7a 7b

Web cam Rajska dolina
>
Web cam visina snijega
Lijevo je kamera sa polazne stanice Šestosjeda Poljice, desno su kamere sa hotela Rajska dolina koja gleda na Poljice, kamera ski staze Poljice – Šator 7a i 7b, kamera u Rajskoj dolini i visina snijega. Sve kamere su u vlasništvu VIP Jahorina i možete ih detaljno pogledati na njihovom web sajtu.
Najbolja kamera na vrhu planine postavljena od strane Jahorina Prestige. Izlazna stranica Gondole Poljice.
Web cam izlazna stanica Gondole Poljice

Web cam Poljice Ski staza

Web cam Poljice sa hotela Vučko

Web cam Rajska dolina

Web cam šestosjed Ogorjelica

Lijevo je rotirajuća kamera postavljana na izlaznu stanicu Gondole Poljice. Desno su kamere postaljene na Poljicama iznad restorana Staza i na Hotel Vučko, te kamere u Rajskoj dolini gdje se vidi ski lift i na šestosjedu Ogorjelica.

 

Close
Close